Окупанти нанесли більше 140 ударів по Запорізькій області

Окупанти нанесли більше 140 ударів по Запорізькій області -

Окупанти нанесли більше 140 ударів по Запорізькій області - фото: zp.npu.gov.ua

Події
17 лютого 2023 16:08

Російські військові продовжують обстрілювати Запорізьку область. Внаслідок цього пошкоджені та частково зруйновані будинки у 20 населених пунктах.

Як розповіли у ГУНП у Запорізькій області, протягом 15 та 16 лютого ворог наніс 142 удари по території регіону. Зокрема, 125 удари – з артилерійських установок, 10 – із реактивних систем залпового вогню, п’ять разів окупанти атакували з авіації та двічі застосували безпілотники. За дві дні від ворожих обстрілів постраждало 20 населених пунктів.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Обстріли не вщухають на Пологівщині. Російські війська нещадно знищують будинки та майно місцевих жителів у Гуляйполі та Оріхові. Під постійним ворожим вогнем і прилеглі селища: Залізничне, Новоданилівка, Ольгівське, Мала Токмачка, Чарівне, Червоне, Білогір‘я, Новоандріївка, Новопавлівка, Малинівка та Полтавка.

На місцях ворожих обстрілів працювали правоохоронці. Вони зібрали докази воєнних злочинів РФ та розпочали відповідні кримінальні провадження.

Нагадаємо, що у тимчасово окупованому Мелітополі росіяни встановили додаткову вежу мобільного зв’язку, яка допоможе прослуховувати телефонні розмови містян.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах