Окупанти встановили додаткову вежу у Мелітополі, щоб прослуховувати телефони

Окупанти встановили додаткову вежу у Мелітополі, щоб прослуховувати телефони -

Окупанти встановили додаткову вежу у Мелітополі, щоб прослуховувати телефони - фото: pexels.com

Події
17 лютого 2023 10:10

Мелітополь у Запорізькій області майже рік перебуває у російській окупації. Місцеві жителі продовжують чинити спротив, не зважаючи на погрози та спроби підкупу, тому росіяни вирішили їх підслухати.

За інформацією Генерального штабу ЗСУ, у Мелітополі виявили роботу додаткової вежі мобільного зв’язку, яку встановили окупанти. За допомогою неї російські спецслужби мають можливість прослуховувати телефонні розмови абонентів GSM операторів.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Міський голова Мелітополя Іван Федоров розповів, що росіяни намагаються перевести містян на єдиних Інтернет-провайдера і мобільного оператора. Так, два тижні тому вони відрізали домашній Інтернет, щоб змусити людей перезаключити договори з російським монополістом. Також вони анонсували про створення єдиного оператора мобільного зв’язку окремо для всіх окупованих територій

- Рашисти посилюють контроль над жителями в окупації і можуть в один момент відключити їх від засобів зв’язку, – зазначив Іван Федоров.

Нагадаємо, що протягом минулої доби російські окупанти обстріляли більше сотні разів позиції українських військових у Запорізькій області.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах