Яка ситуація на Запорізькому напрямку фронту

Яка ситуація на Запорізькому напрямку фронту -

Яка ситуація на Запорізькому напрямку фронту - фото: t.me/landforcesofukraine

Події
17 лютого 2023 09:37

Російські війська продовжують атакувати населені пункти Запорізької області. Наші військові утримують рубежі та дають гідну відсіч окупантам.

Протягом минулої доби ситуація на Запорізькому напрямку суттєво не змінилася. Ворог основні свої зусилля зосереджує на утриманні зайнятих рубежів. За вчора росіяни 105 разів обстріляли позиції українських військових. Окупанти при цьому застосовували танкове озброєння, реактивну та ствольну артилерію вздовж усієї лінії зіткнення.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За інформацією ГУНП у Запорізькій області, за минулу добу російські війська обстріляли цивільну інфраструктуру у районі населених пунктів: Мала Токмачка, Новоданилівка, Лук'янівське, Гуляйполе, Червоне, Оріхів, Залізничне, Ольгівське, Чарівне, Білогір'я, Новоандріївка, Новопавлівка, Малинівка, Полтавка, Кам'янське, Степове, Малі Щербаки, Павлівка. До правоохоронців надійшло п’ять повідомлень про руйнування будинків, квартир та об’єктів інфраструктури в результаті ворожих обстрілів.

За вчора нікого не вдалося евакуювати з тимчасово окупованих територій Запорізької області.

У тимчасово захопленому Мелітополі виявили роботу додаткової вежі мобільного зв’язку, яку встановили росіяни. За допомогою неї ворожі спецслужби мають можливість прослуховувати телефонні розмови абонентів GSM операторів.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах