На захопленій Запорізькій АЕС окупанти спалюють тіла загиблих солдатів РФ

На захопленій Запорізькій АЕС окупанти спалюють тіла загиблих солдатів РФ.

На захопленій Запорізькій АЕС окупанти спалюють тіла загиблих солдатів РФ. Фото: t.me/znppatom

Події
15 лютого 2023 12:53

На тимчасово захопленій атомній електростанції в Енергодарі ситуація залишається напруженою. У машинному залі досі стоять російські "Гради", за 6-м блоком зробили укріплення. А на території ЗАЕС окупанти облаштували крематорій де спалюють тіла загиблих солдатів РФ.

В самому Енергодарі продовжується пресинг місцевого населення за російські паспорти. На блокпостах людям ставлять питання: "чому немає паспорта РФ?" і ставляться дуже негативно до тих, хто має український паспорт. Особливо репресії посилилися після того, як місцеві партизани підірвали автівку разом з поліцейським-колаборантом. Про це повідомив соратник голови Нікопольської РВА.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Зазначимо, зниження рівня води у Каховському водосховищі створює загрозу для Запорізької АЕС.

Наразі ставок-охолоджувач достатньо наповнений та поки що води для потреб ЗАЕС вистачає, проте в разі погіршення ситуації й подальшого зниження рівня води це стане великою проблемою для станції. І застеріг: "Рівень 12,8 метрів буде аварійним, а 12 метрів – критичним".

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах