У Мелітополі окупанти чіпляються до дівчат-підлітків та жінок

У Мелітополі окупанти чіпляються до дівчат-підлітків та жінок.

У Мелітополі окупанти чіпляються до дівчат-підлітків та жінок. Фото: sud.ua

Події
13 лютого 2023 11:17

У тимчасово окупованому Мелітополі Запорізької області російські солдати чіпляються до дівчат-підлітків та молодих жінок. Через це місцевим мешканцям доводиться виїжджати з міста.

- Я зустрічався з дітьми, які виїхали. Одна дівчинка, якій 16 років, сказала, що вона виїхала по тій причині, що кадировці та інші російські військові почали приставати до дітей 16-17 років. Це той факт, що я почув від нашої дівчинки, що виїхала з тимчасової окупації, – про це в ефірі національного телемарафону розповів мер міста Іван Федоров.   

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Місцеві ЗМІ також повідомляли, що нещодавно у місті машина з осетинами зупинилася просто на зупинці громадського транспорту і загарбники почали чіплятися до молодої жінки, яку довели до сліз.

Нагадаємо, що РФ може відкрити новий фронт, щоб відтягнути сили ЗСУ з Донбасу, але на Заході також прогнозують контрнаступ ЗСУ. Звільнення тимчасово окупованого Мелітополя може бути "наступним важливим етапом" із деокупації півдня України.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах