Окупанти заселяють військових у захоплені бази відпочинку навколо Бердянська

Окупанти заселяють військових у захоплені бази відпочинку навколо Бердянська.

Окупанти заселяють військових у захоплені бази відпочинку навколо Бердянська. Ілюстративне фото: mig.com.ua

Події
11 лютого 2023 14:48

Російські загарбники заселяють військових у захоплені бази відпочинку навколо Бердянська, таким чином перетворюючи цивільні об’єкти у військові цілі

За словами місцевих, російських солдат розміщують в закладах відпочинку вздовж лінії бердянської коси. Місцевим заборонили вільне пересування в цих районах, а тих хто проживав поруч відселили. Про це повідомили у Центрі національного спротиву.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- Схожа ситуація в Пологах, де ворог обходить приватні будинки й шукає місце для розташування новоприбулих окупантів, – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що російські окупанти масово займаються мародерством у Василівському районі Запорізької області.

Крім того, у Василівці Запорізької області російські окупанти зробили військовий шпиталь на базі дитячої лікарні. Дітей на лікування туди більше не приймають.

Тим часом РФ прислала на тимчасово окуповану Запорізьку атомну електростанцію персонал із Калінінської АЕС. Серед прибулих – інженери з управління реакторами, начальники змін, електрослюсарі й інші представники "атомних спеціальностей".

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах