Генпрокурор звільнив керівника Запорізької обласної прокуратури

Генпрокурор звільнив керівника Запорізької обласної прокуратури -

Генпрокурор звільнив керівника Запорізької обласної прокуратури - фото: verge.zp.ua

Події
25 сiчня 2023 13:07

Сьогодні, 25 січня, стало відомо, що генеральний прокурор Андрій Костін підписав накази про звільнення з посад за власним бажанням керівників Запорізької, Кіровоградської, Полтавської, Сумської та Чернігівської обласних прокуратур.

Тобто голова Запорізької обласної прокуратури Віктор Приходько написав заяву на звільнення за власним бажанням та її підписав генпрокурор.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Зазначимо, що Віктора Приходька було призначено керівником прокуратури Запорізької області у вересні 2020 року. До цього він був Світловодським міжрайонним прокурором та заступником прокурора Кіровоградської області.

Нагадаємо, на сайті президента України опублікували указ про звільнення Олександра Старуха з посади голови Запорізької обласної військової адміністрації. Також підуть його заступники. Хто саме тепер очолюватиме Запорізьку ОВА – поки що невідомо.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах