Зеленський звільнив голову Запорізької ОВА

Зеленський звільнив голову Запорізької ОВА -

Зеленський звільнив голову Запорізької ОВА - фото: zoda.gov.ua

Події
25 сiчня 2023 10:06

На сайті президента України опублікували указ про звільнення Олександра Старуха з посади голови Запорізької обласної військової адміністрації.

- Звільнити Старуха Олександра Васильовича з посади голови Запорізької обласної державної адміністрації згідно з поданою ним заявою, – йдеться у документі.

Володимир Зеленський підписав указ у вівторок, 24 січня. Хто саме буде очолювати Запорізьку ОВА – наразі невідомо.

Указ про звільнення Старуха -Указ про звільнення Старуха - фото: president.gov.ua

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Нагадаємо, що вчора Кабінет міністрів України прийняв декілька кадрових рішень. Зокрема, підтримали проекти указів про звільнення п’яти голів обласних військових адміністрацій і декількох заступників міністрів. За інформацією ЗМІ, усі звільнені голови обласних військових адміністрацій стали фігурантами кримінальних справ.

Також стало відомо, що пішов у відставку заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко, який обіймав посаду з 2019-го року. На посаду заступника голови Офісу президента призначили колишнього голову Київської обласної військової адміністрації Олексія Кулебу.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах