Заступники голови Запорізької ОВА теж підуть після відставки Олександра Старуха

Заступники голови Запорізької ОВА теж підуть після відставки Олександра Старуха

Заступники голови Запорізької ОВА теж підуть після відставки Олександра Старуха - фото: zoda.gov.ua

Події
25 сiчня 2023 11:13

Після звільнення начальника Запорізької обласної військової адміністрації Олександра Старуха підуть з посад та його заступники. Йдеться про Злата Некрасову, Геннадію Тимченка та Віталія Сиволапа.

Заступники Олександра Старуха становитимуть повноваження перед новим керівником.

Нагадаємо, на сайті президента України опублікували указ про звільнення Олександра Старуха з посади голови Запорізької обласної військової адміністрації. Хто саме тепер очолюватиме Запорізьку ОВА – поки що невідомо. Загалом Кабінет міністрів України ухвалив кілька кадрових рішень. Зокрема, підтримали проекти указів про звільнення п'яти голів обласних військових адміністрацій та кількох заступників міністрів. Також пішов у відставку заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко, який обіймав посаду з 2019 року. На посаду заступника голови офісу президента призначили колишнього голову Київської обласної військової адміністрації Олексія Кулебу.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах