Окупанти обстріляли житловий район Полог у Запорізькій області: є загиблі

Окупанти обстріляли житловий район Полог на Запоріжжі: є загиблі -

Окупанти обстріляли житловий район Полог на Запоріжжі: є загиблі - фото з пабліків окупантів

Події
15 сiчня 2023 11:18

Російські військові обстріляли тимчасово окуповане місто Пологи і тепер видають це за обстріл ЗСУ. Декілька ворожих реактивних снарядів потрапили в продуктовий магазин і трансформатор. Є загиблі та поранені.

За інформацією місцевих жителів, обстріл був 14 січня. Близько полудня одна ракета вдарила у трансформатор, а друга прилетіла до продуктового магазину. Відомо, що постраждали та загинули люди, які були у магазині або проходили поряд. Попередньо, серед загиблих чоловік та дружина, які були власниками магазину, але ця інформація поки не підтверджена, пише zprz.city.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У російських пабликах почали звинувачувати в обстрілі українську сторону, але місцеві не вірять. Вони чули звук вильоту ракет о 12:44, а о 12:46 вони вже вдарили по району. Крім того, одразу після вибуху окупанти оточили місце прильоту, хоч раніше так ніколи не робили, бо боялися повторного удару.

За інформацією окупантів, внаслідок обстрілу загинуло четверо мирних жителів і ще п'ятеро людей зазнали тяжких поранень. Але очікуємо на дані української сторони.

Обережно, фото 18+

Наслідки вибуху у Пологах - фото з пабліків окупантівНаслідки вибуху у Пологах - фото з пабліків окупантів

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах