У Запоріжжі чоловік жорстоко побив сина: дитину госпіталізували

У Запоріжжі чоловік жорстоко побив сина: дитину госпіталізували -

У Запоріжжі чоловік жорстоко побив сина: дитину госпіталізували - фото: zp.npu.gov.ua

Події
06 сiчня 2023 13:10

Поліцейські у Запоріжжі затримали чоловіка, який сильно побив свого восьмирічного сина. Дитину відвезли у лікарню.

Як розповіли у ГУНП у Запорізькій області, під час чергового конфлікту у родині 30-річний чоловік побив свого малолітнього сина. Дитину з травмами голови й тулуба госпіталізували до лікарні. Правоохоронці затримали батька.

За словами матері, чоловік часто веде себе агресивно і зазвичай конфлікти закінчуються тим, що він б’є її та дітей. До поліції вона не зверталася раніше, тому що перебуває на повному фінансовому утриманні чоловіка.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Наразі слідчий вже повідомив чоловіку про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого за нанесення умисного середньої тяжкості тілесного ушкодження. Найсуворіша санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до трьох років. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, що у Запоріжжі затримали членів угруповання, які "допомогали" чоловікам виїжджати за кордон. Так, вони організували благодійний фонд, під прикриттям якого підробляли документи для виїзду.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах