Окупанти переїхали ближче до Мелітополя та будують там укріплення

Окупанти переїхали ближче до Мелітополя та будують там укріплення.

Окупанти переїхали ближче до Мелітополя та будують там укріплення. Фото: apnews.com/Vadim Ghirda

Події
03 сiчня 2023 15:05

В тимчасово окупованих районах Запорізької області відбувається рух сил армії РФ.

Так, в Мелітополі, за словами місцевих жителів, збільшується кількість окупантів. Також з міста Василівка Запорізької області ворог перекинув особовий склад та військову техніку ближче до Мелітополя, пише 24 Канал.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

З Василівки, за повідомленням місцевих жителів, раптом знялися та виїхали колоною особовий склад і понад 50 одиниць техніки. Вони пересунулись в селище Веселе Мелітопольського району.

Повідомляється, що в Веселом окупанти споруджують укріпленні райони та риють окопи. Скоріш за все для того, щоб туди підтягувались війська.

Одночасно з цим росіяни оголюють передню лінію свого фронту. Також з селища Пришиб біля Михайлівки Василівського району виїхали російські війська.

Раніше ми писали, що на Запорізькому напрямку ворог на окремих ділянках створює більш потужне угруповання, ніж це потрібно для оборони. Водночас про наступальне угруповання наразі не йдеться.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах