На території окупованої Запорізької області росіяни закопують танки в полях

На території окупованої Запорізької області росіяни закопують танки в полях.

На території окупованої Запорізької області росіяни закопують танки в полях. Фото: facebook.com/110tro

Події
02 сiчня 2023 12:00

Російські військові продовжуть будувати оборонну лінію на підходах до тимчасово окупованого Мелітополя.

Як повідомляють мешканці села Веселого, у полях окупанти риють широкі рови. В один із них закопують танки. Така оборонна лінія пролягає між селами Веселе, Таврія Запоріжжя. Поруч дислокуються понад 10 одиниць БМП та особовий склад, пише "Ріа-Мелітополь".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Зазначається, що як правило, окупанти розміщують у ровах танки старого радянського зразка, які використовують потім як гармати.

Раніше ми писали, що сьогодні вранці, 2 січня, у тимчасово окупованому Мелітополі та Мелітопольському районі пролунали гучні вибухи

Також за словами мера тимчасово окупованого Мелітополя Івана Федорова, російські військові не покидають територію тимчасово окупованого Мелітополя, проте переїжджають ближче до узбережжя Азовського моря.

Нагадаємо, що у військ держави-агресора Росії виникли нові проблеми на тимчасово захоплених територіях України. Зокрема, в окупованому Мелітополі через велику кількість поранених росіян не вистачає медичного персоналу.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах