У тимчасово окупованому Мелітополі пролунав гучний вибух – мер

У тимчасово окупованому Мелітополі пролунав гучний вибух – мер.

У тимчасово окупованому Мелітополі пролунав гучний вибух – мер. Ілюстративне фото: ua.news

Події
02 сiчня 2023 10:58

Сьогодні вранці, 2 січня, у тимчасово окупованому Мелітополі та Мелітопольському районі пролунали гучні вибухи.

- Під ранок рашистам у Мелітополі було не до сну. У місті пролунав гучний вибух. Окупанти мають нарешті зрозуміти: пора кивати п'ятами з окупованих територій. Адже тут на любителів чужої землі чекає лише один фінал – бути в ній і похованими, – повідомив мер міста Іван Федоров.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Вибухи також пролунали між селищем Мирне та Північне близько 05:30 ранку. За попередніми даними, був приліт по розташуванню російських окупантів. Кількість ліквідованих загарбників зараз уточнюється, пише "Ріа-Мелітополь".

Також за словами мера тимчасово окупованого Мелітополя Івана Федорова, російські військові не покидають територію тимчасово окупованого Мелітополя, проте переїжджають ближче до узбережжя Азовського моря.

Нагадаємо, що у військ держави-агресора Росії виникли нові проблеми на тимчасово захоплених територіях України. Зокрема, в окупованому Мелітополі через велику кількість поранених росіян не вистачає медичного персоналу.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах