Мер Мелітополя відреагував на чутки про відведення військ РФ

Мер Мелітополя відреагував на чутки про відведення військ РФ.

Мер Мелітополя відреагував на чутки про відведення військ РФ. Фото: apnews.com

Події
20 грудня 2022 18:01

У мережі шириться інформація, що нібито росіяни починають повільно рухатись з тимчасово окупованого Мелітополя. Мер розповів, яку тенденцію він бачить.

Так, за словами мера тимчасово окупованого Мелітополя Івана Федорова, російські військові не покидають територію тимчасово окупованого Мелітополя, проте переїжджають ближче до узбережжя Азовського моря. Про це він повідомив в етері телемарафону "Єдині новини".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Федоров пояснив, що нині не може підтвердити цієї інформації.

- Ми бачимо таку тенденцію – перш за все рашисти роблять релокацію своїх військ, їх перекидання. Переїжджають з узбережжя Лиману до узбережжя Азовського (моря – ред.), з одного населеного пункту до іншого, – розповів Федоров.

За його словами наразі росіяни "точно повністю не виїжджають" з тимчасово окупованої Запорізької області чи з інших місць. Він додав, що з 16 грудня окупанти навпаки збільшили свою кількість в Мелітополі шляхом перекидання кадирівців та мобілізованих росіян.

Нагадаємо, що у районі тимчасово окупованого Мелітополя російські війська повторюють той самий сценарій, за яким вони діяли перед відступом із Херсона.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах