У Запорізькій області судитимуть правоохоронців, які працюють на окупантів

У Запорізькій області судитимуть правоохоронців, які працюють на окупантів -

У Запорізькій області судитимуть правоохоронців, які працюють на окупантів - фото: pexels.com

Події
30 грудня 2022 13:32

Шестеро правоохоронців у Запорізькій області зрадили присязі і зараз працюють на ворога. Їх звинувачують у державній зраді.

У ДБР розповіли, що після окупації росіянами Бердянського району шість правоохоронців добровільно перейшли на бік ворога та закликали своїй колег зробити так само. Вони почали служити у фейковому правоохоронному органі "народная милиция Бердянска", а також здали окупантам інформацію про правоохоронців міста, зокрема щодо тих, хто відмовився працювати на ворога.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За отриманими даними окупанти проводили обшуки, вилучали форму, табельну зброю і службові автомобілі. Також один із правоохоронців зараз веде активну кадрову роботи, добираючи до лав «народной милиции» нових працівників. Усі вони продовжують працювати на окупантів у Бердянську та Приморську.

Правоохоронців звинувачують у державній зраді. Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді довічного позбавлення волі з конфіскацію майна.

Нагадаємо, що за добу на громади Запорізької області прийшовся 81 обстріл. Уночі російські війська запустили дрони-камікадзе, але наша ППО збила їх.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах