Запорізький екс-"наглядач" Євген Анісімов вийшов із СІЗО під заставу

Запорізький екс-«наглядач» Євген Анісімов вийшов із СІЗО під заставу -

Запорізький екс-«наглядач» Євген Анісімов вийшов із СІЗО під заставу - фото: 24tv.ua

Події
27 грудня 2022 15:20

Євген Анісімов – відомий як колишній "наглядач" за Запоріжжям – вийшов під заставу із СІЗО.

За попередньою інформацією, розмір застави, яку вніс Анісімов, становить більше двох мільйонів гривень. Про це повідомляє "061", посилаючись на джерела у правоохоронних органах.

Так, 22 грудня Запорізький апеляційний суд частково задовільнив апеляційну скаргу адвоката Євгена Анісімова на ухвалу Шевченківського райсуду. Обвинуваченому було продовжено термін тримання під вартою ще на 60 діб без визначення застави – до 29 січня 2023 року.

Захист Анісімова просив суд скасувати запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Колегія суддів залишила цей запобіжний захід в силі і визначила альтернативний у вигляді застави у розмірі 2 147 200 гривень. Сам Анісімов не був присутнім на засіданні в апеляційному суді.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Нагадаємо, що Євген Анісімов був відомий як "наглядач" за Запоріжжям під час правління Віктора Януковича. У 2014 році його оголосили у міжнародний розшук по підозрі у вимаганніі в особливо великих розмірах.

Затримати Анісімова вдалося лише у 2020 у Києві. Судові розгляди йдуть важко та довго. Весь цей час він перебував у СІЗО. Його звинувачують одразу за кількома статтями Кримінального Кодексу, серед яких – вимагання, створення злочинної організації, присвоєння майна, відмивання грошей та незаконне поводження зі зброєю. Анісімову загрожує до 15 років ув'язнення. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах