У Бердянську окупантам дозволили ходити у цивільному

У Бердянську окупантам дозволили ходити у цивільному -

У Бердянську окупантам дозволили ходити у цивільному - фото умовне: dw.com

Події
27 грудня 2022 13:50

У тимчасово окупованому Бердянську Запорізької області російським військовим дозволили за можливості пересуватися по місту у цивільній формі.

Як повідомили у Центрі національного спротиву Сил спеціальних сил ЗСУ, таке рішення прийняли для того, щоб зайвий раз не наражати особовий склад на небезпеку. Причиною цього стали нещодавні вбивства трьох мобілізованих солдат у місті. Наразі вони офіційно вважаються зниклими безвісти аби не сіяти панічні настрої серед особового складу.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За інфомрацією ЦНС, ще однією причиною дозволу на перебування у цивільному є те, що місцеві жителі активно відстежують ворога й передають дані про його пересування Збройним силам України. Таким чином російські окупанти намагаються не привертати зайвий раз увагу до себе.

Нагадаємо, що 25 грудня наші воїни завдали удару по зосередженню живої сили російських загарбників біля Новобілозерки у Василівському районі. Втрати противника склали до 100 військовослужбовців мертвими та пораненими. Зокрема відомо, що серед них були 15 співробітників Федеральної служби безпеки Російської Федерації.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах