Багато загиблих і поранених: ЗСУ вдарили по окупантам у Запорізькій області

Багато загиблих і поранених: ЗСУ вдарили по окупантам у Запорізькій області -

Багато загиблих і поранених: ЗСУ вдарили по окупантам у Запорізькій області - фото умовне: vesti

Події
27 грудня 2022 10:40

Українські військові продовжують утримувати зайняті позиції у Запорізькій області і давати гідну відсіч російським загарбникам.

У Запорізькій обласній військовій адміністрації повідомили, що 25 грудня наші воїни завдали удару по зосередженню живої сили російських загарбників біля Новобілозерки у Василівському районі. Втрати противника склали до 100 військовослужбовців мертвими та пораненими. Зокрема відомо, що серед них були 15 співробітників Федеральної служби безпеки Російської Федерації.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Нагадаємо, що, за інформацією ГУНП у Запорізькій області, за минулу добу окупанти обстріляли цивільну інфраструктуру у наступних населених пунктах: Малі Щербаки, Кам’янське, Новоданилівка, Мала Токмачка, Ольгівське, Преображенка, Дорожнянка, Новоандріївка, Щербаки, Білогір’я, Темирівка, Малинівка, Плавні та Павлівка. До правоохоронців надійшло вісім повідомлень про руйнування будинків, квартир та об’єктів інфраструктури внаслідок обстрілів.

Протягом минулої доби нікого не вдалося евакуювати з тимчасово окупованої території.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах