У Запоріжжі засудили жінку, яка в соцмережах виправдовувала агресію РФ

У Запоріжжі засудили жінку, яка в соцмережах виправдовувала агресію РФ.

У Запоріжжі засудили жінку, яка в соцмережах виправдовувала агресію РФ. Фото: socialnie-seti.info

Події
21 грудня 2022 15:38

У Запоріжжі суд призначив покарання для місцевої жительки, яка в соціальних мережах виправдовувала агресію Російської Федерації.

Як повідомили у пресслужбі обласної прокуратури, суд визнав мешканку Запоріжжя винною в поширенні матеріалів, які містять виправдовування збройної агресії РФ проти України, розпочатої в 2014 році. Вироком суду їй призначено покарання у вигляді 5 років позбавлення волі з конфіскацією майна та встановлено іспитовий строк на 2 роки.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Прокурори в суді довели, що запоріжанка через заборонену в Україні соціальну мережу "Одноклассники" поширювала матеріали на підтримку окупантів. На власній сторінці жінка надавала відкритий доступ для перегляду іншим користувачам публікації, в яких виправдовуються та визнаються правомірними дії країни-агресора.

Раніше ми також писали, що російськи загарбники мають намір заплутати людей, але ніякого відходження з території Запорізької області наразі немає.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах