Ніякого відходження з території Запорізької області немає, – Старух

Ніякого відходження з території Запорізької області немає, – Старух.

Ніякого відходження з території Запорізької області немає, – Старух. Ілюстративне фото: slovoidilo.ua

Події
21 грудня 2022 12:58

Російськи загарбники мають намір заплутати людей, але ніякого відходження з території Запорізької області наразі немає. Про це в етері інформаційної медіаплатформи "Ми – Україна" сказав голова Запорізької ОВА Олександр Старух. 

- Від Запоріжжя ворог стоїть в 50 кілометрах, від Оріхова – в 10 кілометрах, від Гуляйполя – в 5 кілометрах. 62 обстріли за попередню добу, вчора гатили по Оріхову – дві людини поранено, будинки пошкоджено, але будинки відновимо, – заявив голова Запорізької ОВА. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За словами Старуха, Запорізький край чинити спротив з 24 лютого і українські військові тримають оборону й гідно утримують лінію фронту. 

В деяких пропагандистських пабліках є інформація щодо нібито відходження російських військових, але це не що інше, як інформаційно-психологічна операція, яка має намір заплутати людей. 

- У нас на достатньому рівні працює розвідка і партизанський рух. ЗСУ Генштаб поінфомований щодо пересувань ворога. Ворог укріплюється. Проламати лінію оборони буде непросто, – сказав Олександр Старух. 

Старух повідомив, що це старі методи ведення війни.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах