В окупованому Криму набирають бажаючих рити окопи під Мелітополем

В окупованому Криму набирають бажаючих рити окопи під Мелітополем.

В окупованому Криму набирають бажаючих рити окопи під Мелітополем. Фото: theguardian.com

Події
11 грудня 2022 16:44

В окупованому Криму росіяни розпочали пошук робітників, які копатимуть окопи на околицях Мелітополя.

Відповідне оголошення розповсюджують росіяни в соцмережах. Від претендентів потрібні навички у земельних роботах, по роботі з трактором та навички встановлення дерев'яних щитів і пірамід. У Мелітополі та околицях охочих піти на таку "роботу" немає.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Статус працівників легко зрозуміти і за умовами роботи – крім триразового харчування, їм обіцяють платити не менше п'яти тисяч рублів (близько трьох тисяч гривень) на день. Щоправда, з 10 по 20 грудня працювати доведеться по 11 годин щодня.

Нагадаємо, що окупанти в Запорізькій області готуються до наступу Збройних сил України і тому будуть лінію оборони поблизу Бердянська. 

Також раніше ми писали, що в ніч з 10 на 11 грудня тимчасово окупованому Мелітополі пролунала потужна серія вибухів. Внаслідок прильотів серед загарбників є багато загиблих і поранених. Пізніше радник Офісу Президента Олексій Арестович повідомив, що Мелітополь – це ключ до оборони Півдня.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах