Арестович назвав мету ударів ЗСУ по окупантах у Мелітополі

Арестович прокоментував удари ЗСУ по окупантах у Мелітополі

Арестович прокоментував удари ЗСУ по окупантах у Мелітополі Фото: bukinfo.com.ua

Події
11 грудня 2022 13:42

В ніч з 10 на 11 грудня у тимчасово окупованому Мелітополі пролунала потужна серія вибухів. Внаслідок прильотів серед загарбників є багато загиблих і поранених.

Під час прямого ефіру російський опозиційний діяч Марк Фейгін запитав радника Офісу Президента Олексія Арестовича про ситуацію в Мелітополі. Арестович зазначив, що "робота по місту йде прямо зараз".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За словами радника ОП, Мелітополь – це ключ до оборони Півдня. Місто є найбільшим промисловим та транспортним вузлом. Через нього проходить вся логістика окупантів, яка пов'язує російські сили на правому березі Херсонщини і аж до кордону з Росією в районі Маріуполя.

- Якщо падає Мелітополь – падає вся оборона Півдня, – заявив Арестович.

Після деокупації міста, за словами радника, українські військові вийдуть на кордон із Кримом. Він зазначив, що після такого "Маріуполь буде вовтузитись, але недовго".

Нагадаємо, що за словами мера тимчасово окупованого Мелітополя Івана Федорова, внаслідок вечірніх вибухів у місті загинуло близько 200 окупантів. Більш детально про це можете прочитати тут.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах