Внаслідок удару ЗСУ у Мелітополі знищено близько 200 окупантів (відео)

Внаслідок удару ЗСУ по базі окупантів у Мелітополі знищено близько 200 кадирівців.

Внаслідок удару ЗСУ по базі окупантів у Мелітополі знищено близько 200 кадирівців. Фото: t.me/ivan_fedorov_melitopol

Події
11 грудня 2022 10:18

ЗСУ влаштували пекельну ніч російським окупантам минулої ночі, з 10 на 11 грудня, у Мелітополі. Там багато загиблих та поранених загарбників.

За словами мера тимчасово окупованого Мелітополя Івана Федорова, внаслідок вечірніх вибухів у місті загинуло близько 200 окупантів.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- Після вечірніх ударів по рашистським базам у Мелітополі надто багато 200-х і 300-х. Місцеві жителі повідомляють: За попередніми підрахунками підсмажилося близько 200 окупантів. Поранених орків везуть одразу до лікарень Криму, адже в мелітопольських вже бракує місць. "Швидкі" їдуть з різних частин Мелітополя – не тільки зі східної, де горить, а і з південної сторони, – повідомив Федоров.

Також Федоров повідомив, що деякі автівки швидкої допомоги завертали у морг.

Мер Мелітополя повідомив, що у суботу ввечері в місті пролунало понад 10 вибухів, попередньо горіла будівля Мелітопольської Християнської Церкви, яку окупанти захопили кілька місяців тому і перетворили на своє лігво для зборищ.

За попередньою інформацією, ввечері у ресторані "Привал мисливця" були соратники гауляйтера Балицького, у якого вчора був День народження, а також кадирівці. Нібито там перебував і наближений до Кадирова Мурад Саїдов. Саме туди ЗСУ нанесли кілька точкових ударів.

Попереджаємо, на відео присутня ненормативна лексика!

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах