У Запоріжжі розгорівся скандал навколо заміського клубу "Марко Поло", де труять тварин

У Запоріжжі розгорівся скандал навколо заміського клубу "Марко Поло", де труять тварин.

У Запоріжжі розгорівся скандал навколо заміського клубу "Марко Поло", де труять тварин. Фото: gettyimages.com

Події
09 грудня 2022 11:22

У Запоріжжі оозгорівся скандал через те, що у заміському клубі "Марко Поло" труять котів на території закладу. 

Так, за словами відвідувачки Іванни, 8 грудня вона із хлопцем вирішили завітати до заміського клубу "Марко Поло", що в селі Ульянівка, під Запоріжжям. Там вони забронювали номер на добу. Але, те що вони побачили там, шокувало їх.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- Перше, що я бачу це те, що при в’їзді в комплекс на дорозі щось лежить, спершу я не розгледіла, що це кіт, поруч лежав ще один. Вони билися у передсмертних судомах. Ми одразу зрозуміли, що вони отруєні. Ніхто їх не прибирав і ніяк не реагував. Ми вискочили з машини і почали намагатися їх рятувати! У нас з собою було тільки 2 пакетики атоксилу, почали їх негайно відпоювати. Коти повідкушували нігті, намагалися відкрити рота їм, щоб відпоїти! Везти до клініки було замало часу! Пройшовши до адміністрації біля сходів, ми побачили ще двох таких бідолах. Потім ще, ще й ще, – написала дівчина.

Дівчина повідомила, що вона підбігла до співробітників, які розвантажували якусь машину, але на її запитання: "Чому ви нічого не робите? У вас коти мертві лежать по всій території?" Вони (співробітники) тільки розвели руками.

- Підбігаємо на ресепшен до адміністратора, вона так само розвела руками! Ми зрозуміли, що вимагати від них будь-що – некорисно! І побігли намагатися рятувати решту котів у судомах! Побачивши, що ми навели кипіш, прибігли дівчатка з пральні і почали намагатися нам допомогти, сказали, що намагалися вже їх відпоювати, – додала Іванна. 

Співробітниці пояснили цю ситуацію тим, що бачили по сусідству "жахливого ненормального діда", який труїть тварин вже не вперше. А можливо труїть щурів і коти могли з'їсти мертвого отруєного щура.

- Пояснення мало мені звичайно зрозуміле! Чому не можна стерилізувати кішок? Каструвати?! Є спеціальні служби, які займаються цим, як волонтери! Трупів було багато, мертві вагітні кішки в страшних передсмертних судомах. Відео надаю. Для мене це стало величезною травмою, не уявляю, що могло б бути, приїхавши на відпочинок з дітьми. Вирішуйте самі після побаченого, чи варто сюди їхати чи ні, – додала дівчина.

Vgorode попереджає, на відео присутні кадри із жорстоким поводженням із тваринами! 18+

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Иванна✨ (@ivannkaaaaa)

В адміністрації "Марко Поло" написали спростування та повідомили, що ця інформація є фейковою та створеною з метою піару.

- Друзі, хто знає нас, хто хоча б раз відпочивав у нас, просимо вашої допомоги. Ви чудово знаєте, як ми поводимося з тваринами. Нашу Бусінку знають всі, хто хоча б раз був у Марко Поло. І вона, і інші тварини завжди почували себе у нас безпечно.
Наразі склалася така ситуація, що розповсюджується фейк, нібито ми вбиваємо тварин, та докладається до цього матеріал, підстроєно знятий прямо на нашій території, – написали в заміському клубі.

В адміністрації закладу додали, що вони ніколи не труїли тварин і підгодовували та допомогали не тільки котам, а й собакам, що приходять до них з села Улянівка.

- Ми pet-friendly готель. В нас живуть не тільки коти, а й рибки та шиншили, – додали в "Марко Поло".

Після того, як заклад написав про те, що дівчина підлаштувала все це для піару, вночі з 8 на 9 грудня, дівчині постукали у двері номеру і попрохали вийти за територію комплексу, мовляв туда приїхала поліція, але після того, як відвідувачка попросила поліцію прийти до номеру, туди так ніхто і не прийшов. Іванна написала заяву до поліції.

Дівчина написала на "Марко Поло" заяву в поліцію.Дівчина написала на "Марко Поло" заяву в поліцію. Фото: instagram.com/ivannkaaaaa

У зв'язку з тим, що у Запоріжжі почастішали випадки отруєння собак, то городянам варто бути вкрай пильними та стежити за своїми домашніми вихованцями – не лише собаками, а й котами. Слідкуйте, щоб вони нічого не піднімали із землі на прогулянці, і краще не спускати їх із повідця. А якщо у когось з них з'являться симптоми отруєнням, негайно звертатися до клініки. Якщо побачите у бездомного собаки або своєї ознаки отруєння, дійте за інструкцією, яку ми писали тут.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах