В Запорізькій області окупанти будують лінію оборони

В Запорізькій області окупанти будують лінію оборони.

В Запорізькій області окупанти будують лінію оборони. Фото: t.me/vvgladkov

Події
08 грудня 2022 11:11

Окупанти в Запорізькій області готуються до наступу Збройних сил України і тому будуть лінію оборони.

Російські загарбники будують фортифікаційні споруди з бетону, риють окопи, посилюють фільтраційні заходи та терор серед місцевих. Про це повідомляє штаб міськвиконкому Бердянська.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Повідомляється, що на прикінці листопада зі спутника було видно бетонні конуси, що з'явились поблизу села Кохане в Запорізькій області. Раніше такі ж лінії оборони були помічені на тимчасово окупованих територіях Херсонщини та Луганщини. 

- "Зуби", виконані росіянами, виглядають недолуго, бо, крім того, що їх можна просто об’їхати, у розпорядженні ЗСУ є техніка, яка може розсунути ці "пірамідки", а також зброя, яка може їх просто знищити, – пояснив очільник Центру військово-політичних досліджень Олександр Мусієнко.

Раніше ми писали, що російські загарбники намагаються укріпитися на тимчасово окупованих територіях Запорізької області. На площах одного з захоплених місцевих підприємств, розташованих на півдні тимчасово окупованого Мелітополя, окупанти виготовляють бетонні ДОТи – залізобетонні фортифікаційні споруди, а потім переправляють їх на Херсонський та Запорізький напрямки.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах