В окупованому Мелітополі окупанти почали робити ДОТи

В окупованому Мелітополі окупанти почали робити ДОТи.

В окупованому Мелітополі окупанти почали робити ДОТи. Фото: delo.ua

Події
02 листопада 2022 16:29

Російські загарбники намагаються укріпитися на тимчасово окупованих територіях Запорізької області.

Так, на площах одного з захоплених місцевих підприємств, розташованих на півдні тимчасово окупованого Мелітополя, окупанти виготовляють бетонні ДОТи – залізобетонні фортифікаційні споруди, а потім переправляють їх на Херсонський та Запорізький напрямки, пише "Ріа-Мелітополь".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Варто зазначити, що ДОТ – це довгочасна вогнева точка. Капітальну залізобетонну фортифікаційну споруду використовують для прикриття артилерійської зброї, її обслуги та для довготривалої оборони.

Окрім того, через Мелітополь, який для окупантів є логістичним центром, щодня залізничним та вантажним автомобільним транспортом перевозять протитанкові бетонні конуси.

Крім того, стало відомо, що днями до села Веселе Мелітопольського району заїхав підрозділ російської армії. Свою бойову техніку та озброєння вони розташували у дворах та городах місцевих жителів. А самі вояки розселилися по хатах людей, що виїхали з села.

Через Мелітополь везуть протитанкові конуси.Через Мелітополь везуть протитанкові конуси. Фото: t.me/riamelitopol

Також раніше ми писали, що в районі Василівки Запорізької області між командиром окупантів і двома мобілізованими виник конфлікт. Новоприбулі солдати відмовилися від виконання бойових завдань. У підсумку високопоставлений російський військовий прострілив двом підлеглим коліна.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах