З’явилися подробиці підриву колаборанта у Мелітополі

З’явилися подробиці підриву колаборанта у Мелітополі -

З’явилися подробиці підриву колаборанта у Мелітополі - фото: ria-m.tv

Події
07 грудня 2022 13:54

Учора зранку, 6-го грудня, у тимчасово окупованому Мелітополі у Запорізькій області пролунав потужний вибух. Стався він біля під’їзду будинку, де живе місцевий колаборант.

Замах було скоєно на так званого "заступника мера" Мелітополя Миколу Волика. Внаслідок вибуху він не постраждав, повідомляють російські ЗМІ та Телеграм-канали, передають "Крим. Реалії". За їхнім повідомленням, вибух стався рано вранці 6 грудня, коли колаборант виходив зі свого під’їзду. Вибуховий пристрій, який був наповнений вражаючими елементами, було встановлено на ліхтарі поблизу.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Внаслідок вибуху у будинку вилетіло скло в вікнах до дев’ятого поверху. За попередніми даними, потужність вибухівки склала близько 2,5 кілограма у тротиловому еквіваленті. Постраждалих немає.

За словами міського голови Мелітополі Івана Федорова, Микола Волик до початку повномасштабного вторгнення Росії очолював місцеву ланку соціалістичної партії. Також він був депутатом Мелітопольської районної ради. Після окупації Мелітополя став активним поплічником місцевих гауляйтерів.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах