У Мелітополі пролунав вибух: постраждав колаборант

У Мелітополі пролунав вибух: постраждав колаборант -

У Мелітополі пролунав вибух: постраждав колаборант - фото умовне: t.me/ivan_fedorov_melitopol

Події
06 грудня 2022 12:30

Сьогодні зранку, 6-го грудня, у тимчасово окупованому Мелітополі пролунав вибух. Стали відомі подробиці.

Міський голова Іван Федоров повідомив, що зранку в одному з мікрорайонів Мелітополя чули потужний вибух. Згодом стало відомо, що стався він близько шостої години біля під’їзду місцевого колаборанта Миколи Волика. На місце вибуху одразу приїхали автомобілі "швидкої допомоги".

 - Вірогідно "рускій мір" відвернувся від колаборанта. Уточнюємо інформацію наскільки сильно підсмажився, – зазначив мер Мелітополя.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Микола Волик до початку повномасштабного вторгнення Росії очолював місцеву ланку соціалістичної партії. Також він був депутатом Мелітопольської районної ради. Після окупації Мелітополя став активним поплічником місцевих гауляйтерів.

Нагадаємо, що правоохоронці викрили колаборантку у Мелітополі, яка віддала школи під казарми Росгвардії. Слідчі завершили досудове розслідування щодо керівниці так званого "министерства образования Запорожской області". Обвинувальний акт скерували до суду.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах