Керує медіа в окупаційній адміністрації: племінниця Балицького потрапила до реєстру зрадників

Керує медіа в окупаційній адміністрації: племінниця Балицького потрапила до реєстру зрадників.

Керує медіа в окупаційній адміністрації: племінниця Балицького потрапила до реєстру зрадників. Фото: censor.net

Події
06 грудня 2022 14:08

З початку повномасштабної війни Росії проти України в Реєстр Держзрадників потрапилии понад тисячу осіб. 

Так, для багатьох із зрадників державна зрада стала сімейною справою. Найбільше зрадників-родичів серед політиків. Про це повідомляється у відповідному реєстрі, складеному аналітиками ЧЕСНО.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Серед зрадників в Реєстрі є племінниця керівника окупаційної Запорізької військово-цивільної адміністрації екснардепа Євгена Балицького Євгенія Зайцева. Вона в окупаційній адміністрації Запорізької області відповідає за медіанапрямок. Саме вона 30 травня 2022 року постраждала від вибуху у Мелітополі.

Була зареєстрована фізособою-підприємцем, основний вид діяльності якого – діяльність ресторанів, надання послуг мобільного харчування. Власниця кав’ярень Zaycev Сoffee.

На виборах в 2015 році вона балотувалася в депутати від партії "Опозиційний блок", але на виборах обрана не була. У 2018 році стала депутаткою Мелітопольської міськради від партії "Опозиційний блок" замість Олександра Крамаренка, який вибув. У 2020 році також балотувалася в депутати Мелітопольскої міськради від тієї ж партії, але знову не була обрана.

До 2018 року Євгенія Зайцева особливо не з’являлася у громадському житті Мелітополя, будучи юрисконсульткою "Мелітопольського заводу підшипників ковзання", який належить родині Балицьких.

При цьому син зрадника Євгена Балицького Олександр не підпадає під категорії Реєстру, але також потенційно є зрадником. У жовтні Олександр Балицький виїхав до Москви та за інформацією ЗМІ, планував воювати проти України в одному з батальйонів.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах