Яка погода буде у Запоріжжі на вихідних

Яка погода буде у Запоріжжі на вихідних -

Яка погода буде у Запоріжжі на вихідних - фото: hvost.news

Події
02 грудня 2022 17:55

Згідно з попереднім прогнозом погоди, на вихідних у Запоріжжі очікується похолодання, тому настав час діставати теплі куртки та шапки.

Субота (3 грудня)

Прогноз погоди у Запоріжжі на 3 грудня 2022 -Прогноз погоди у Запоріжжі на 3 грудня 2022 - фото: sinoptik.ua

З самого ранку і до вечора у Запоріжжі буде триматися похмура погода. Зранку температура повітря буде приблизно 1-2 градуси морозу, вдень – 0 градусів, а вночі – знизиться до відмітки у 4 градусів морозу. Можливий вітер швидкістю до семи метрів на секунду. Дощу або снігу у цей день синоптики не прогнозують.

Неділя (4 грудня)

Прогноз погоди у Запоріжжі на 4 грудня 2022 -Прогноз погоди у Запоріжжі на 4 грудня 2022 - фото: sinoptik.ua

Протягом усього дня у місті спостерігатиметься ясна погода – на небі не буде жодної хмаринки. Вночі температура повітря триматиметься у межах 5 градусів морозу, зранку – 6 градусів морозу, а вдень буде приблизно 1 градус морозу. У Запоріжжі збережеться невеликий вітер швидкістю до п’яти метрів на секунду. Ніяких опадів не очікується.

Нагадаємо, що російські окупаційні війська відводять окремі підрозділи та готують до евакуації персонал окупаційних адміністрацій населених пунктів тимчасово зайнятої території Запорізької області. Зокрема повідомлення про можливу евакуацію з’явилися у Василівці.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах