Окупанти виводять війська із деяких населених пунктів Запорізької області

Окупанти виводять війська із деяких населених пунктів Запорізької області -

Окупанти виводять війська із деяких населених пунктів Запорізької області - фото: facebook.com/GeneralStaff.ua/

Події
02 грудня 2022 11:26

У Генштабі ЗСУ підтвердили, що російські війська відводять окремі підрозділи та готуються до евакуації персоналу окупаційних адміністрацій населених пунктів на тимчасово захопленій території Запорізької області.

Про це повідомили у зведенні Генштабу на вечір 1 грудня. Так, із Михайлівки вже виїхали підрозділи, які базувалися у місцевому відділенні поліції та одному з навчальних закладів.

У Пологах та Інженерному окупанти виїжджають із будинків та вивозять викрадене майно. У населеному пункті Бурчак окупаційна влада проводить перепис для так званої "добровільної евакуації населення".

Зазначимо, що також у Генштабі підтвердили вогневу поразку місць зосередження живої сили супротивника за попередні дні. Так, у населених пунктах Мирне, Токмак, Інженерне, Пологи, Ясне та Кінські Роздори Запорізької області втрати противника становили понад 230 осіб пораненими. Ще вдалося знищити понад 15 одиниць військової техніки різних типів та боєприпасів. Скільки окупантів загинуло – ще уточнюється.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах