ЗСУ накрили позиції окупантів під Мелітополем – Федоров

ЗСУ накрили позиції окупантів під Мелітополем – Федоров -

ЗСУ накрили позиції окупантів під Мелітополем – Федоров - фото умовне: t.me/landforcesofukraine

Події
02 грудня 2022 16:01

Українські військові завдали удару по позиціям російських окупантів у Запорізькій області.

Як розповів міський голова Мелітополя Іван Федоров, ЗСУ вдарили по позиціям російських військ неподалік села Терпіння. За його словами, багато окупантів загинули чи отримали поранення.

- На Мелітопольщині рашистам стає пекельно гаряче. Неподалік Терпіння окупанти отримали настільки палкий привіт від ЗСУ, що тепер десятками везуть "двохсотих" і "трьохсотих" в міську лікарню. Загарбникам буде ще гарячіше – ЗСУ обіцяють! – зазначив мер Мелітополя.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Також Іван Федоров повідомив, що у Мелітополі та інших тимчасово окупованих наслеених пунктах Запорізької області росіянам стає некомфортно – вони рахують втрати і готують населення до можливої евакуації.

ЗСУ вдарили по позиціям росіян під Мелітополем -ЗСУ вдарили по позиціям росіян під Мелітополем - фото: t.me/ivan_fedorov_melitopol

Нагадаємо, що російські окупаційні війська відводять окремі підрозділи та готують до евакуації персонал окупаційних адміністрацій населених пунктів тимчасово зайнятої території Запорізької області. Зокрема повідомлення про можливу евакуацію з’явилися у Василівці.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах