Міноборони України звільнило Богуслаєва та призначило нове керівництво "Мотор Січ"

Міноборони України звільнило Богуслаєва та призначило нове керівництво "Мотор Січ".

Міноборони України звільнило Богуслаєва та призначило нове керівництво "Мотор Січ". Фото: instagram.com/oksana_par

Події
30 листопада 2022 17:24

Міністерство оборони України звільнило з посади президента "Мотор Січ" В'ячеслава Богуслаєва та призначило нове керівництво українському підприємству.

Як повідомили у Міністерстві оборони України, 28 листопада 2022 року наказом Міністра оборони України внесені зміни до Статуту Публічного акціонерного товариства "Мотор Січ", на основі якого діє підприємство. Крім того, достроково припинено повноваження членів Наглядової ради, Голови та Членів Ради директорів.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- Також, припинено повноваження та звільнено з посади Президента акціонерного товариства Вячеслава Богуслаєва, – повідомили у Міністерстві оборони. – Наказом Міністра оборони України Генеральним директором підприємства призначений Олексій Нікіфоров, – повідомили в Міноборони.

Крім того, обрано новий склад наглядової ради та її голову – заступника міністра економіки України Ігоря Фоменка, який уже провів перше засідання. До новоствореної Наглядової ради підприємства також увійшли: Роман Коновалов, Сергій Корж, Юрій Пащенко та Юрій Шаповал.

- Відтепер стратегічне підприємство працюватиме у режимі 24/7 на задоволення оборонних потреб держави. Повністю використовуватиметься потенціал трудового колективу. "Мотор Січ" буде розвиватися та випускатиме продукцію в інтересах України та ЗСУ, –  підкреслили у Міноборони.

Нагадаємо, що у жовтні цього року СБУ затримала директора підприємства "Мотор Січ" В'ячеслава Богуслаєва. Його підозрюють у незаконному постачанні товарів військового призначення.

Варто зазначити, що 18 жовтня 2000 року Богуслаєв отримав російський паспорт, та відправляв до Росії двигуни для вертольотів, з яких тепер обстрілюють українське цивільне населення.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах