В Мелітополі окупанти обманом зібрали донорську кров для військових РФ

В Мелітополі окупанти обманом зібрали донорську кров для військових РФ.

В Мелітополі окупанти обманом зібрали донорську кров для військових РФ. Фото: apimages.com/Musa Sadulayev

Події
19 листопада 2022 12:42

В тимчасово окупованому Мелітополі гауляйтери оголошують у соцмережах збір донорської крові начебто для цивільних, але ж насправді сьогодні в лікарнях перебувають лише поранені військові Російської Федерації. 

За словами мера Мелітополя Івана Федорова, окупанти намагаються підкупом збирати кров жителів для поранених ворожих військових. За дачу донорської крові гауляйтери пропонують 736 рублів. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Також Федоров заявив, що окупанти почали виписувати з лікарні цивільних. За його словами, це робиться для того, аби "заселити" в останню лікарню тимчасово окупованої Запорізької області своїх поранених військових з Запорізького та Херсонського напрямків. 

Нагадаємо, що у ніч на 19 листопада російські загарбники влучили в один з об'єктів промислової інфраструктури. Всього зафіксовано близько п'яти "прильотів". Під завалами й досі можуть знаходитися люди. Рятувальна операція триває. Вже відомо про одного загиблого. Повідомляється, що 17 тисяч запоріжців через це знаходяться без тепла.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах