Ракетний удар по Запоріжжю: один загиблий, 17 тисяч – без тепла

Ракетний удар по Запоріжжю: одна людина загинула, 17 тисяч людей без тепла.

Ракетний удар по Запоріжжю: одна людина загинула, 17 тисяч людей без тепла. ілюстративне фото: defence-ua.com

Події
19 листопада 2022 10:48

Унаслідок ракетного удару по Запоріжжю вночі 18 листопада пошкоджено теплопостачання в одному з районів міста. Також відомом, що загинула одна людина.

- За попередньою інформацією, російські тварюки, які вчора обстріляли наше Запоріжжя, забрали життя однієї мирної людини, – повідомив виконуючий обов'язки міського голови Запоріжжя Анатолій Куртєв.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Раніше повідомлялось, що у результаті вчорашнього ворожого обстрілу в одному з районів міста без опалення залишилися більше 120 житлових будинків. Його обіцяють повністю відновити орієнтовно о 23:00 у суботу, 19 листопада.

Вибухи ракет призвели до пошкодження трубопроводів централізованого опалення. 123 багатоповерхівки, де живе понад 17 тисяч абонентів, залишилися без опалення. Тепло повернули вже у 60 будинків, тривають відповідні роботи.

- Якими б аргументами не прикривалися російські загарбники, їх терористичні дії насправді спрямовані на створення гуманітарної катастрофи, – заявив голова Запорізької ОВА Олександр Старух.

Нагадаємо, що російські загарбники влучили в один з об'єктів промислової інфраструктури. Всього зафіксовано близько п'яти "прильотів". Під завалами й досі можуть знаходитися люди. Рятувальна операція триває.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах