У МАГАТЕ закликали РФ негайно вивести війська з території Запорізької АЕС

У МАГАТЕ закликали РФ негайно вивести війська з території Запорізької АЕС.

У МАГАТЕ закликали РФ негайно вивести війська з території Запорізької АЕС. Фото: t.me/informnapalm

Події
18 листопада 2022 14:07

17 листопада спостережна рада ООН прийняла резолюцію про з закликом припинити всі дії на ядерних об’єктах в Україні. Резолюція містить заклик МАГАТЕ вивести війська із території Запорізької атомної електростанції. 

У четвер, 17 листопада, Рада керуючих ядерної організації ООН прийняла третю резолюцію, яка закликає росію припинити дії проти ядерних об’єктів в Україні. "За" резолюцію проголосували 24 представники з 35. "Проти" проголосували Росія і Китай, а Кенія, Намібія, Індія, Пакистан, Саудівська Аравія, ПАР і В'єтнам – "утрималися", пише Reuters.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У тексті резолюції йдеться про заклик МАГАТЕ до виведення російських військ з території Запорізької АЕС. 

- Рада висловлює глибоку стурбованість у зв’язку з неприйнятним тиском і затриманнями українського оперативного персоналу на Запорізькій АЕС, а також неодноразовими порушеннями зовнішнього електропостачання внаслідок обстрілів прилеглої території, – зазначається у документі. 

Раніше ми писали, що окупанти намагатимуться перепідключити лінії зв’язку Запорізької атомної електростанції в напрямку окупованих Криму і східних територій.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах