Росіяни хочуть підключити Запорізьку АЕС до російської енергосистеми, – Енергоатом

Росіяни хочуть підключити Запорізьку АЕС до російської енергосистеми, – Енергоатом.

Росіяни хочуть підключити Запорізьку АЕС до російської енергосистеми, – Енергоатом. Фото: t.me/informnapalm

Події
03 листопада 2022 11:48

Окупанти намагатимуться перепідключити лінії зв’язку Запорізької атомної електростанції в напрямку окупованих Криму і східних територій.

Знеструмлення Запорізької АЕС є черговою спробою окупантів підключити атомну станцію до російської енергосистеми. Про це НАЕК "Енергоатом".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- Вчорашні обстріли та пошкодження двох високовольтних ліній зв‘язку тимчасово окупованої Запорізької АЕС з енергосистемою України є черговою спробою рашистів перепідключити атомну станцію до російської енергосистеми, – йдеться у повідомленні.

Найближчим часом росіяни намагатимуться відремонтувати та підключити лінії зв’язку ЗАЕС у напрямку тимчасово окупованих Криму та територій на сході України.

Раніше ми писали, що вчора, 2 листопада, внаслідок російських обстрілів пошкоджено дві останні високовольтні лінії звʼязку Запорізької атомної електростанції з українською енергосистемою. О 23:04 станція перейшла в режим повного знеструмлення.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах