У Мелітополі чоловік "подарував" кадирівцям квартиру сусідів

У Мелітополі чоловік "подарував" кадирівцям квартиру сусідів.

У Мелітополі чоловік "подарував" кадирівцям квартиру сусідів. Ілюстративне фото: unian.net

Події
10 листопада 2022 13:33

З початком повномасштабної війни десятки тисяч мелітопольських сімей залишили місто. Люди виїжджали, прихопивши документи та мінімум особистих речей. Свої квартири та будинки мелітопольці залишали на родичів, друзів та сусідів, сподіваючись, що ті збережуть їхнє майно.

Так, в Мелітополі сім'я, яка мешкала в будинку №4 на вулиці Івана Алексєєва, залишила ключі від квартири своєму сусідові. Напевно, той запевняв, що сумлінно наглядатиме за житлом. Але потім, мабуть, подумав, що нічого добру пропадати і почав пускати в квартиру постояльців, пише "Ріа-Мелітополь".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Далі чоловік вирішив не лише підзаробити, а й вислужитись перед окупантами. До квартири сусідів він поселив чеченців. Вчора ввечері до першого під’їзду під’їхало Жигулі зі свастикою Z, звідки бородачі у військовій формі почали вивантажувати речі.

Раніше ми також писали, що у тимчасово окупованому Мелітополі кадирівець під дією наркотиків вистрілив в обличчя цивільному пацієнту прямо у лікарні. Більш детально про це можете прочитати тут.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах