Майже 50 журналістів Запоріжжя воюють у лавах ЗСУ

Майже 50 журналістів Запоріжжя воюють у лавах ЗСУ.

Майже 50 журналістів Запоріжжя воюють у лавах ЗСУ. Ілюстративне фото: t.me/spilkanews

Події
08 листопада 2022 13:18

Майже 50 журналістів із Запоріжжя наразі служать у лавах Збройних сил України. Про це повідомляє Національна спілка журналістів України.

Тому першочергове завдання для Запорізької обласної організації Національна спілка журналістів України (НСЖУ) від середини березня стала допомога мобілізованим журналістам та медіапрацівникам, які стали на захист країни.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Оскільки Запоріжжя – прифронтове місто, обласна організація НСЖУ постійно надає підтримку журналістам-переселенцям.

Всі редактори районних газет, завдяки міжнародним організаціям та керівництву НСЖУ, отримали значну грошову допомогу.

Також у Запоріжжі провели три акції з видачі продуктових наборів місцевим журналістам-ветеранам та журналістам-переселенцям за допомогою волонтерів "Ротарі клуб Запоріжжя-Хортиця", фонду "Дій заради добра!" та обласного комітету Червоного Хреста. Всього під час акцій роздали 152 продуктових набори.

- У шести обласних центрах України (Львів, Івано-Франківськ, Чернівці, Київ, Дніпро, Запоріжжя) функціонують створені за підтримки міжнародних партнерів центри журналістської солідарності. Медійники та їхні сім’ї мають змогу в цих центрах дістати різноманітну допомогу (серед іншого – технічні засоби на заміну втрачених, продукти, медпрепарати, тактичні аптечки тощо), діють пункти прокату захисного спорядження, – повідомили у НСЖУ.

Нагадаємо, що у Запорізькій області продовжуються активні бойові дії, проте це не заважає Збройним Силам України просуватися у нашому регіоні.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах