ЗСУ просуваються на Запорізькому напрямку

ЗСУ просуваються на Запорізькому напрямку.

ЗСУ просуваються на Запорізькому напрямку. Фото: slovoidilo.ua

Події
16 вересня 2022 10:25

У Запорізькій області продовжуються активні бойові дії, проте це не заважає Збройним Силам України просуватися у нашому регіоні.

Як повідомляє військовий журналіст Богдан Мірошніков, протягом доби 15 вересня ЗСУ продовжували просуватися у районі Костянтинівки, Загірного, П’ятихаток та Нестерянки.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- Тут не буде швидкого просування через вкрай високу насиченність засобами ураження з обох боків. Тому навіть 200-500 метрів на день на цьому фронті – непоганий результат, – написав Богдан Мірошніков.

Пропагандисти стверджують, що у районі населеного пункту Нестерянка було знищено понад 50 осіб, у полон взято семеро українських військовослужбовців.

- В результаті трьох безрезультатних спроб прориву нашої оборони наступаючий противник був зупинений, зазнавши великих втрат, відійшов на свої позиції. Під час бою, вогнем з РПГ було знищено танк ЗСУ, екіпаж якого вижив, але був кинутий товаришами по службі при втечі з поля бою, – написав головний колаборант, член головної ради адміністрації Запорізької області Володимир Рогов.

За інформацію Генштаба ЗСУ, за останню добу на Новопавлівському та Запорізькому напрямках ворог активних дій не проводив. Здійснював обстріли по всій лінії зіткнення. Окупанти також вели повітряну розвідку БпЛА та здійснили 34 літаковильоти оперативно-тактичної авіації для завдання ударів по території Запорізької області.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах