У Запоріжжі вже компенсували на придбання бойлерів більше 32 мільйонів гривень

У Запоріжжі вже компенсували на придбання бойлерів більше 32 мільйонів гривень.

У Запоріжжі вже компенсували на придбання бойлерів більше 32 мільйонів гривень. Ілюстративне фото: gettyimages.com

Події
05 листопада 2022 17:58

У Запоріжжі адресну цільову допомогу на суму 8,5 мільйона гривень отримали 5 324 містянина. В мерії Запоріжжя повідомили, що компенсували вже на придбання бойлерів більше 32 мільйонів гривень.

Як повідомили у Запорізькій міськраді, серед отримувачів – діти та дорослі з інвалідністю; багатодітні родини; ветерани війни; сім'ї загиблих військовослужбовців; сім'ї, що втратили годувальника внаслідок Чорнобильської катастрофи та інші.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Також, за особистими зверненнями 7670 мешканців міста отримали матеріальну допомогу на проживання або лікування. На ці цілі було спрямовано 13,6 мільйонів гривень.

Крім цього з липня в рамках міської комплексної програми соціального захисту населення найбільш вразливі категорії запоріжців мають змогу отримати одноразову матеріальну допомогу на придбання водонагрівача (бойлера). Нині цією можливістю скористались 5 401 мешканець міста на суму 32,6 мільйонів гривень.

Загалом, у рамках реалізації заходів по соціальному захисту населення цього року різні види допомоги отримали 18605 мешканців міста, на що спрямовано понад 55,4 мільйонів гривень.

Нагадаємо, що правоохоронці застерігають жителів Запоріжжя від нового виду шахрайства, пов’язаного із виплатами матеріальної допомоги вимушеним переселенцям. Від такої афери потерпіла місцева мешканка, з банківської картки якої аферисти зняли 190 тисяч гривень. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах