В Енергодарі російські військові крадуть автівки, побутову техніку та одяг

В Енергодарі російські військові крадуть автівки, побутову техніку та одяг.

В Енергодарі російські військові крадуть автівки, побутову техніку та одяг. Фото: gettyimages.com

Події
01 листопада 2022 12:48

В тимчасово окупованому Енергодарі військові Російської Федерації продовжують мародерство. Іх не зупиняють ані замкнені двері, ані вікна, ані навіть стіни.

За слвоами мера Енергодара Дмитра Орлова, мародерства зазнають квартири, мешканці яких тимчасово виїхали. Присадибні будинки поблизу міста. Причому деякі власники в цей час перебувають саме в Енергодарі, і коли у вихідні приїздять на дачі, отримують великий сюрприз від "рятівників- визволителів".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- Днями окупанти один за одним взламували гаражі в гаражних кооперативах. Залізли і на територію православного храму в Енергодарі.Існує мародерствують на приватних та комунальних підприємствах.Забирають автівки, скутерита мотоцикли. Виносять івантажать у заздалегідь підігнані "Урали" все,що бачать: побутову техніку, посуд, меблі, сантехніку, запасні частини для авто, навіть не гнушаються красти вживаний одяг.Не те щоб ми були дуже здивовані "успіхам" рашистів. Але, якщо хоч на хвилину спробувати застосувати їхню ж логіку, то вони зараз мародерять на оголошених "російськими" територіях, грабують тих же людей, яких нібито прийшли "звільняти", - коментує ситуацію очільник міста.

Раніше ми також писали про те, що вранці 31 жовтня російські терористичні війська завдали ракетних ударів по трьом українським гідроелектростанціям, а потім окупанти похвалилися влучанням в ДніпроГЕС.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах