Окупанти похвалилися влучанням в ДніпроГЕС

Окупанти похвалилися влучанням в ДніпроГЕС.

Окупанти похвалилися влучанням в ДніпроГЕС. Фото з канала пропагандиста Рогова

Події
31 жовтня 2022 11:59

Сьогодні вранці, 31 жовтня, російські терористичні війська завдали ракетних ударів по трьом українським гідроелектростанціям.

За словами члена "керівництва" Запорізької області Володимира Рогова, у Запоріжжі росіяни влучили у підстанцію біля ДніпроГЕСу.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За інформацією профільного видання Еlektrovesti, окупанти завдали ракетних ударів по Дніпровській ГЕС, Дністровській ГЕС і Кременчуцькій ГЕС.

Варто зазначити, що Дніпровська ГЕС – п'ятий ступінь нижчої частини каскаду гідроелектростанцій на річці Дніпро. Розташована у Запоріжжі. Утворює найстаріше на Дніпрі Дніпровське водосховище. У 2022 році планувалася реконструкція греблі Дніпровської ГЕС.

Раніше ми писали, що сьогодні вранці, 31 жовтня, у Запоріжжі під час повітряної тривоги пролунали вибухи. Над деякими районами міста видно густий чорний дим. Зранку ворог атакував об‘єкт критичної інфраструктури Запоріжжя. Через атаку у місті виникли відключення енергопостачання. Більш детально про це ми писали тут.

Нагадаємо, що Володимир Рогов, у минулому соратник Олега Царьова, та один з організаторів "антимайдану" у Запоріжжі. У вересні 2014-го в процесі обміну полоненими він опинився в Росії, де регулярно виступав у медіа, як голова "Комітету з держбудівництва Новоросії" та лідер руху "Слов'янська гвардія", а також збирав допомогу для "ДНР" та "ЛНР". 

Рогов також вигадав фейк про те, що у Запоріжжі дітей привчають вбивати снігурів, бо вони схожі на російський триколор. 

У березні 2022 року він став називати себе членом "військово-цивільної адміністрації Запорізької області", а також "мером Мелітополя". 29 березня Запорізька поліція відкрила кримінальне провадження за фактом його колабораціоністської діяльності.

Він також займається пропагандою українофобії та бере участь в організації псевдореферендуму.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах