Окупанти не можуть запустити ЗАЕС на повну потужність

Окупанти не можуть запустити ЗАЕС на повну потужність.

Окупанти не можуть запустити ЗАЕС на повну потужність. Фото: t.me/energoatom_ru

Події
29 жовтня 2022 14:08

У так званих нових "керівників" Запорізької атомної станції проблеми із налагодженням роботи АЕС. Російські загарбники не можуть запустити електростанцію на повну потужність.

Незаконне "керівництво" Запорізької АЕС продовжує вимагати від працівників підписати контракт з російською компанією "Росатом". Після того, як окупанти створили нову компанію для керування захопленою ЗАЕС, у нових "керівників" проблеми із налагодженням роботи. Про це повідомляє Центр національного спротиву.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- Насамперед росіянам не вдається запустити АЕС на повну потужність. В тому числі та через те, що працівники АЕС відмовляються підписувати нові договори із "Росатомом". Попри тиск з боку окупантів, персонал ЗАЕС контролює стан енергоблоків та забезпечує їх експлуатацію, – йдеться у повідомленні.

Також повідомляється, що впродовж тимчасової окупації, місто Енергодар, де розташована АЕС, покинули понад 80% цивільного населення. 

Центр національного спротиву закликає усіх громадян на тимчасово окупованих територіях виїжджати на підконтрольну територію України. 

Нагадаємо, що російські окупанти проводять несанкціоновані будівельні роботи на території сухого сховища відпрацьованого ядерного палива на Запорізькій атомній електростанції в тимчасово окупованому Енергодарі.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах