Богуслаєва можуть обміняти на українських полонених – Подоляк

Богуслаєва можуть обміняти на українських полонених – Подоляк -

Богуслаєва можуть обміняти на українських полонених – Подоляк - фото: rbc.ua

Події
25 жовтня 2022 12:54

В Офісі президента допускаються, що керівника "Мотор Січі" В’ячеслава Богуслаєва можуть обміняти на українських військовополонених.

Про це заявив радник керівника ОП Михайло Подоляк в ефірі телеканалу "Настоящее время".

- Ми, якщо потрібно, зробимо все для того, щоб забрати реальних громадян України. Не ось цих фіктивних ряжених, скажімо так – "червоних директорів", а реальних громадян. Робитимемо все, що завгодно. І ці суб'єкти можуть потрапити теж в обмінний список, – розповів він.

Зокрема, Подоляк нагадав, що таким способом обміняли колишнього нардепа Віктора Медведчука на понад 200 українських військових. Він зазначив, що від нього отримали всі дані, свідчення, а потім віддали.

Радник керівника Офісу президента сподівається, що і у подальшому будуть використовувати будь-яку можливість, особливо громадян Росії, щоб повернути додому українських військовополонених.

Нагадаємо, що президента компанії "Мотор Січ" В’ячеслава Богуслаєва підозрюють у колабораціонізмі та допомозі державі-агресору. Після повномасштабного вторгнення він продовжував постачати двигуни та інші запчастини в РФ. СБУ також опублікувала аудіозаписи телефонних розмов, які підтверджують його співпрацю з ворогом.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах