Російські окупанти активно вивозять награбоване із Енергодара

Російські окупанти активно вивозять награбоване із Енергодара.

Російські окупанти активно вивозять награбоване із Енергодара. Фото: t.me/energodar_ukr

Події
20 жовтня 2022 10:20

Відучора, 19 жовтня, російські окупанти вдались до масового мародерства. З місць, де вони тимчасово мешкали та окупаційної "адміністрації" Енергодару військові РФ масово вивозять все, що награбували раніше й майно, яке було у цих приміщеннях. 

Як повідомила пресслужба НАЕК "Енергоатом", російські окупанти почали активно вивозити українське майно з міста Енергодар на Запоріжжі, в якому, зокрема, проживають працівники Запорізької АЕС.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- Окупанти починають тікати з Енергодара. Паніка, страх та очікування поразки, які охопили окупантів у Херсонській та Запорізькій областях, дійшли й до Енергодара. Вчора, 19 жовтня, та сьогодні вночі з осередків компактного проживання російських військових та окупаційної "адміністрації" міста почали вивозити награбоване майно, – йдеться у повідомленні.

Скоріш за все військових РФ охопила паніка, після поразок та втечі колаборантів та окупантів із Херсонської області.

За словами очевидців, російські загарбники виносили й пакували в автобуси та вантажівки «все, що можна: телевізори, холодильники, меблі, чайники та інші побутові речі.

Що це, втеча окупантів чи чергова ротація загарбників – остаточно невідомо. Та після вчорашнього "указу" Путіна, російські загарбники активно мародерять під прикриттям введеного "воєнного стану" на тимчасово окупованих Росією українських територіях.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах