На блокпості у Василівці окупанти знімають в людей відбитки пальців

На блокпості у Василівці окупанти знімають в людей відбитки пальців.

На блокпості у Василівці окупанти знімають в людей відбитки пальців. Ілюстративне фото: t.me/Pravda_Gerashchenko

Події
19 жовтня 2022 11:45

На ворожому блокпості у тимчасово окупованій Василівці російські загарбники знімають в людей відбитки пальців та заставляють здавати фото.

В черговий раз окупанти ускладнили пропуск жителів Мелітополя та інших окупованих територій через блокпост у Василівці. Процедуру зняття відбитків пальців змушують проходити, за словами мелітопольців, чоловіків, жінок та навіть дітей. Як і раніше, перевіряють документи, телефони, автомобілі.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Крім того, у Василівці на КПП з’явилося оголошення з переліком документів, які мають надати ті, хто виїжджає.

Якщо раніше вони самі фотографували людей, то тепер зледащіли і вже вимагають надати фото форматом 3 на 4.

У переліку обов’язкових документів та сама анкета, в якій кожен мелітополець до найменших подробиць зобов’язаний розповісти, куди, до кого, на який термін виїжджає із зазначенням номерів телефонів не тільки своїх, а й сторони, що приймає.

На ворожому КПП у Василівці з'явилось оголошення з переліком документів, які мають надати ті, хто виїжджає.На ворожому КПП у Василівці з'явилось оголошення з переліком документів, які мають надати ті, хто виїжджає. Фото: ria-m.tv

Варто зазначити, що Василівка є єдиним пунктом проїзду мешканців тимчасово окупованих територій Запорізької, Херсонської, Донецької та Луганської областей на підконтрольну Україні територію.

Раніше ми писали, що російські окупанти навмисне створюють перепони для безперешкодного перетину їхніх блокпостів. У Василівці утворилася величезна черга з автомобілів, які бажають виїхати на підконтрольну Україні території.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах