З Мелітополя у бік Запоріжжя рухається колона російських фур

У бік Запоріжжя рухається техніка військових РФ.

У бік Запоріжжя рухається техніка військових РФ. Фото: ria-m.tv

Події
08 жовтня 2022 18:05

Росія активізувала переміщення своєї військової техніки. Через Мелітополь на південний напрямок їдуть вантажівки з особовим складом і військова техніка. Один з таких "караванів" зафіксували місцеві мешканці.

Сьогодні, 8 жовтня, на Запорізькому напрямі рушила колона російських вантажівок, яку помітили у Мелітополі вздовж вулиці Ломоносова, яка веде у напрямку Запоріжжя, пише "Ріа-Мелітополь".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Окупанти переважно перекидають через Мелітополь живу силу. Російських загарбників помітили у вантажівках зі своїми матрацами та спальними мішками. П'ять тентованих КамАЗів із бортами попрямували у бік залізничного вокзалу.

Ще 4 КамАЗи зі свіжими мобілізованими військовими зробили "привал" на вулиці Героїв України.

Варто зазначити, що від Мелітополя до умовної лінії фронту у Запорізькій області – біля 60 кілометрів.

Крім того, в різних районах міста було помічено автомобіль, який називається в народі "прослуховування на колесах". Один із її пунктів дислокації – район центрального парку Горького. Він призначений для оцінки електромагнітного оточення, пошуку, виявлення та експрес-аналізу радіовипромінювання, а також визначення їх розташування та джерела в ОВЧ-, УВЧ-діапазонах, при спільній роботі з аналогічними стаціонарними та мобільними комплексами технічного контролю та радіотехнічної розвідки.

Тому мелітопольців закликають бути обережними у спілкуванні по телефонах у місті.

Нагадаємо, що російські загарбники продовжують відводити свою техніку. Колона танків пройшла із Василівки на Мелітополь. 1 вересня місцеві жителі спостерігали пересування великої колони "Градів" у тому ж напрямку. Більш детельно про це можете прочитати, натиснив сюди.

Раніше ми писали про те, що російські сили перекидають великі колони військової техніки з Криму та Мелітополя. Окупанти, ймовірно, продовжать підготовку до оборони навколо Мелітополя з огляду на стратегічний вузол між Ростовською областю та півднем України.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах