У Запоріжжі з-під завалів дістали тіло дитини: зросла кількість загиблих

У Запоріжжі з-під завалів дістали тіло дитини: зросла кількість загиблих.

У Запоріжжі з-під завалів дістали тіло дитини: зросла кількість загиблих. Фото: t.me/dsns_telegram

Події
08 жовтня 2022 18:34

Зросла кількість загиблих внаслідок ракетних ударів по Запоріжжю 6 жовтня. Їх уже 19.

Такі дані повідомили у ДСНС. З-під завалів однієї п'ятиповерхівки дістали тіла 14 загиблих, з яких одна маленька дитина. Врятувати вдалося 6 людей, із них 4 – госпіталізували.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За другою адресою з-під завалів чотириповерхового будинку дістали тіла чотирьх загиблих людей. Там врятувати вдалося 15 людей, з яких 8 – госпіталізовано.

Загалом у результаті загинуло 19 людей, серед яких одна дитина, а одна людина померла в лікарні. Врятовано – 21,  з яких 12 госпіталізовано. Аварійно-рятуальні роботи тривають.

Нагадаємо, 6 жовтня, близько п'ятої ранку у Запоріжжі пролунали вибухи. Окупанти запустили 7 ракет по центру міста та потрапили до житлових будинків. Будинки зруйновані у районі вулиці Сталеварів, у тому числі на центральному проспекті. Центр було перекрито. Раніше ми писали, що із зоопарком у центрі і як тепер виглядає популярна кав'ярня.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах